Concept Coaching Days: de eerste vuurproef

Op de Concept Coaching Days werden de bedenkers van de 20 geselecteerde ideeën begeleid om hun idee te pitchen voor een professionele jury, die er de 10 beste ideeën uit zal kiezen. Jurylid professor Stefan Stremersch is enthousiast. “De deelnemers zijn heel gemotiveerd en nemen hun opdracht ernstig op. Hun wilskracht om de ideeën naar een hoger niveau te tillen heeft me positief verrast.”

Een idee uitwerken en live pitchen voor een jury waarin onder meer de rector zelf zetelt: eenvoudig is het allerminst. Om onze bedenkers daarbij te helpen, vroegen we hen elk een driekoppig team samen te stellen, waarmee ze op 14 en 15 december in Het Pand terechtkonden voor een stevige portie coaching en extra brainstorming. Projectleider Isabel Verniers gaf de teams tips en uitleg over hoe ze hun idee meer waarde kunnen geven, welke obstakels ze moeten vermijden, hoe ze de verschillende competenties in een team kunnen benutten, en hoe ze hun idee het best pitchen.

De juryleden waren enthousiast over de presentaties van de teams en de verfijning van de ideeën. Zij staan voor de zware taak om een nieuwe selectie door te voeren: van de twintig teams zullen uiteindelijk nog tien teams overblijven, die doorgaan naar een tweedaagse coaching in februari. In januari vertellen we jullie meer!

jury

Meer foto’s van de Concept Coaching Days vind je op de Beeldbank. En vergeet vooral het filmpje niet bekijken:

 

Share:


Related posts

Premium WordPress Themes